Oheisen ohjeen avulla saat liitettyä sähköpostitilisi Mozillan Thunderbirdiin: https://www.thunderbird.net/fi/

Sovelluksen käynnistämisen jälkeen valitse: Create a new account: ”Email”

Valitse ”Skip this and use existing email”

Kirjoita nimesi jonka haluat näkyvän sähköpostin lähettäjänä. Tämä voi olla myös esimerkiksi ”Asiakaspalvelu”, jos sähköpostia käyttää useampi henkilö.

Salasana on sähköpostiosoitteen oma salasana, eli sama salasana jolla pystyt kirjautumaan esimerkiksi webmailiinhttps://webmail.inmicsnebula.fi/ . Painakaa ”Continue”

Jos Thunderbird ei saanut automaattisesti lisättyä tiliä, niin käsin tulisi vielä määritellä oheiset tiedot.

IMAP JA SMTP, Server hostname on sama: mail.inhosting.fi
IMAP-portti: 993 (salattu) voit myös käyttää 143.
SMTP-portti: 587. SSL: STRATTLS tai ei mitään. Tämän kanssa tulee olla tarkkana!
Käyttäjätunnus: oma sähköpostiosoite!
Lopulta painakaa Re-test.

Saat viimeisteltyä asennuksen painamalla ”Done”.

Sähköpostisovellus noutaa palvelimelta kaikki sähköpostit. Nyt voit myös lähettää sähköpostia Thunderbirdin kautta.