1. Valikko – Vaihda toiseen osioon, esimerkiksi kauppaan tai blogiin.
  2. Lisää sisältöä – lisää uusia kuvia, tekstiä tai muuta sisältöä sivuillesi.
  3. Julkaise – Julkaisee sivustoon tehdyt muutokset.
BK8_painikkeet_kuva1

LISÄÄ SISÄLTÖÄ

1. Klikkaa Lisää sisältöä.
  2. Raahaa ja pudota haluamasi lisäosa sivuille.
  3. Lisää haluamasi sisältö lisäosaan.
BK8_painikkeet_gif1

SIVUSTON ASETTELU

1. Valitse haluamasi lisäosa ja raahaa ja pudota se sivulle. Pudotusalueet ilmestyvät vihreänä alueena sivulle. Voit lisätä lisäosioita maksimissaan neljä vierekkäin.
BK8_painikkeet_gif2

SIIRRÄ SISÄLTÖÄ SIVUN SISÄLLÄ

Käytä raahaa painiketta sisällön siirtämiseen. Pudotusalueet ilmestyvät vihreänä alueena sivulle.

SIIRTÄMINEN

Voit raahata sisältöä vain sivun runkoon, sisältöä ei voi siirtää ylä- tai alatunnisteeseen.

BK8_painikkeet_gif3

SIVUSTON JULKAISEMINEN

Ensimmäisellä julkaisukerralla, saatat nähdä valikon, jossa tulee valita verkkosivuillesi verkkotunnus (esimerkiksi yritys.fi).

Kun julkaiset valmiit verkkosivusi, tulevat ne näkyviin Internetissä. Jos teet sivustollesi muutoksia, tulee Julkaise-painiketta painaa uudelleen, jotta muutokset päivittyvät verkkoon.

Blogi-julkaisut päivittyvät sivustoille automaattisesti, joten sivuston Julkaise-painiketta ei tällöin tarvitse painaa erikseen.