Mikäli sinulla ei vielä ole Telia kotisivutyökalua, voit hankkia sen sivuiltamme: Kotisivutyökalun tilaaminen

Saatuasi tunnukset kotisivutyökaluun, aloita kirjautumalla osoitteesta: https://kotisivut.nebula.fi/

Kirjauduttuasi sivulle ensimmäisen kerran, voit valita tyylin ja väriteeman sivullesi. Vastattuasi kysymyksiin, kotisivutyökalu luo sinulle pohjia, joista voit valita mieleisesi.

Nämä pohjat auttavat sinua pääsemään hyvään alkuun, mutta sivun sisältöä voi muuttaa myöhemmin, mikäli et löydä sopivaa pohjaa tarjotuista vaihtoehdoista.

Mitä tehdä, jos valitsemani pohja ei sopinutkaan tarkoituksiini?

Voit aloittaa sivuston luomisen alusta valitsemalla vasemmasta yläkulmasta löytyvät 3 viivaa ja klikkaamalla sivupalkin alareunasta ”Sivuston Asetukset”. Edistyneiden asetusten alla on ”Resetoi”. Resetoimalla sivun, voit valita uuden pohjan, mikäli ensimmäinen ei ollutkaan mieleinen.

Huom! Sivuston resetoiminen pyyhkii kaiken sisällön sivuilta, joten kaikki sivuille lisäämäsi sisältö poistetaan.

Pohjan valinnan jälkeen, voit alkaa muokkaamaan sivusta haluamasi näköistä. Tässä tärkeimpiä ohjeita sivun muokkaamiseen:

Kolme tärkeintä painiketta kotisivutyökalussa

Tekstiosion lisääminen sivulle kotisivutyökalussa

Kuvien lisääminen kotisivutyökalussa

Sivun lisääminen kotisivutyökaluun

Kaikki kotisivutyökalun ohjeet