MyNebulasta voi hallita sopimusten ja itsehallittavien palveluiden SSL-sertifikaatteja mm. Cloud9 NELB-kuormantasaajaa varten.

HUOM! Webhotel- ja Kotisivupalveluiden SSL-sertifikaattien hallinta tapahtuu tällä hetkellä tukipyynnöllä asiakaspalvelumme kautta ja näiden palveluiden SSL-sertifikaatit eivät näy normaalisti MyNebulassa.

Sopimuksen SSL-sertifikaatit löytyvät sivuvalikon alta Palvelut -> SSL-sertifikaatit

MyNebula: Tyhjä lista SSL-sertifikaateista

Uuden sertifikaatin lisäys onnistuu ”Uusi sertifikaatti” painikkeen kautta, jonka kautta aukeavaan lomakkeeseen voi liittää sertifikaatin osat PEM-muodossa.

Tarvitset sertifikaatin lisäämistä varten seuraavat osat PEM-muodossa:

• Verkkotunnukselle myönnetty sertifikaatti (julkinen sertifikaatti, mahdollisesti CRT-tiedostona toimitettuna)
  • Sertifikaatin yksityinen avain (Private Key) ja sen mahdollinen salasana, mikäli avain on salattu.
  • Sertifikaatin välisertifikaatit (Intermediate CA) – Ei pakollinen, jos sertifikaatti on itse allekirjoitettu (self-signed).
  • Sertifikaatin juurisertifikaatit (Root CA) – Ei pakollinen, jos sertifikaatti on itse allekirjoitettu (self-signed).

Lomakkeen lopussa on painike tallennusta varten, jota klikkaamalla syötetyt tiedot tarkastetaan ja tallennetaan sopimukselle palveluihin liitettäväksi.

MyNebula: Uuden SSL-sertifikaatin lisääminen sopimukselle

Sertifikaatti ilmestyy tämän jälkeen sopimuksen SSL-sertifikaattien listaan, josta sertifikaattia ja sen linkityksiä voi muokata sertifikaatin nimeä klikkaamalla.

MyNebula: Lista SSL-sertifikaateista

Yksittäisen sertifikaatin tietoja voi hallita alempaa ja mikäli sopimuksella on itsehallittavia Cloud9 projekteja, sertifikaatteja voi liittää projekteihin ”Liitä” painikkeella.

MyNebula: SSL-sertifikaatin muokkaus

Linkityksen jälkeen sertifikaatin pitäisi hetken kuluttua näkyä aktiivisessa tilassa alla olevan kuvan mukaisesti.
Linkityksen pystyy poistamaan ”Poista” painikkeella. Sertifikaattia jää silti talteen sopimukselle MyNebulaan.

MyNebula: SSL-sertifikaattien linkitykset