Näet sopimuksesi laskut seuraavasti:

Kirjaudu MyNebula-palveluun osoitteessa: https://my.nebula.fi

Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, niin ne tulee luoda itse. Ohjeet toimenpiteeseen löytyvät täältä.

Valitse sivuvalikosta: Laskut

Sivustolle avautuu listaus sopimuksesi laskuista.

Voit järjestää listausta otsikoiden mukaisesti: laskun lähetyspäivämäärä, eräpäivä tai laskun tila.

Jos haluat tarkastella kaikkien sopimusten laskuja, valitse alasvetovalikon alta vaihtoehto: “Näytä kaikki laskut”

Huom!

• Jos et löydä laskua listauksesta, niin todennäköisesti lasku on toisella sopimuksella.
  • Jos olet yhteyshenkilönä useammalla sopimuksella, voit vaihtaa sopimusta sivun ylälaidan alasvetovalikosta.
  • Sopimukseen sisältyviä laskuja voi tarkastella vain sopimuksen hallinnollinen tai laskutuksellinen yhteyshenkilö.

Sopimuksen yhteyshenkilöitä saat muokattua näin: SOPIMUKSEN YHTEYSHENKILÖIDEN HALLINTA

Tarkempi laskun tarkastelu:

Halutessasi voi tarkastella laskua tarkemmin painamalla hiirellä laskun riviä:

Tällöin laskulla olevat laskurivit tulevat eriteltynä näkyviin.

PS. Laskunkorjauspyyntöjä voit avata MyNebulassa kohdasta “Uusi Tukipyyntö”.