Kotisivutyökalu päivitettiin uuteen 8-versioon 18.6.2018. Tämän päivämäärän jälkeen ostetut Kotisivutyökalut ovat automaattisesti päivitettynä uusimpaan versioon. Mikäli olen hankkinut Kotisivutyökalun ennen yllä mainittua päivämäärää, voit päivittää palvelusi uuteen versioon parilla klikkauksella seuraamalla alla olevia ohjeita.

Huomioithan, että palvelun päivittäminen ei ole peruttavissa. Päivittäminen on kuitenkin suositeltavaa, sillä vanhaa versiota ei enää kehitetä ja uusi versio sisältää paljon hyödyllisiä uusia ominaisuuksia. Päivityksessä et menetä mitään verkkosivujen sisältöä, vaan ne siirtyvät automaattisesti uuteen versioon. Internet Explorer selain ei ole enää tuettuna päivitetyn muokkaajan kanssa.

Niiden asiakkaiden osalta, jotka eivät itse päivitä palvelua uusimpaan versioon, tulemme päivittämään palvelut massa-ajona uusimpaan versioon myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana.

PÄIVITYSOHJEET

Kirjaudu palveluun osoitteessa http://kotisivut.nebula.fi

Saat saman tien näytöllesi alla olevan kuvan mukaisen ilmoituksen päivityksestä. Klikkaa ilmoituksesta Päivitä nyt.

Kotisivutyökalu8_01

Päivittäminen kestää vain hetken, jonka jälkeen saat seuraavan ilmoituksen päivityksen onnistumisesta. Klikkaa Palaa muokkaajaan ja uusi versio on käytössäsi.

Kotisivutyökalu8_02

Mikäli huomaat verkkosivuillasi päivityksen jälkeen jotain virheitä, klikkaa Julkaise-painiketta. Uudelleenjulkaisun tulisi poistaa mahdollisia päivityksestä aiheutuvia virheitä sisällössä.