Lisätietoa kaupan maksupalvelun tarjoajista

Klarna

PayPal

Paytrail

Stripe

Tilisiirto

Maksu noudon yhteydessä

Klarna

Klarnan yhdistämistä varten sinulla tulee olla Klarna Checkout -sopimus Klarna Suomen kanssa. Sopimuksen saat luotua täällä: https://www.klarna.com/fi/

Klarna-tunnuksen luomisen yhteydessä kysytään alustaa, jossa kauppaa käytetään. Valitse tässä kohdassa ”API integration”.

Saatuasi API-tunnukset, syötä ne Kotisivutyökalussa kohtiin: Klarna Checkoutin käyttäjänimi (UID) sekä Klarna Checkoutin salasana.
Tämän jälkeen paina Tallenna, minkä jälkeen Klarna-maksutapa on yhdistetty.

PayPal

PayPalin yhdistämistä varten sinulla tulee olla PayPal-tili, johon voit kirjautua Yhdistä-painikkeesta, tai vaihtoehtoisesti voit myös luoda uuden tilin Yhdistä-painikkeesta aukeavalla ikkunnalla.

Paytrail

Paytrailin yhdistämistä varten sinulla tulee olla verkkomaksupalvelusopimus Paytrailin kanssa. Sopimuksen saat luotua täällä: https://www.paytrail.com/

Paytrail-kauppiastunnus ja salasana syötetään Kotisivutyökalussa Yhdistä-painikkeen painamisen jälkeen näkyviin tuleviin Kauppiastunnus (ID)- sekä Myyjäsalasana-kenttiin.

Kun tunnukset on asetettu paikalleen, paina Tallenna. Tämän jälkeen Paytrail on yhdistetty.

Stripe

Stripen yhdistämistä varten sinulla tulee olla maksupalvelusopimus Stripen kanssa. Pääset luomaan sopimusta Yhdistä-painikkeella, tai vaihtoehtoisesti mikäli sinulla on jo tunnus, voit valita Yhdistä-painikkeen jälkeen ”Sign in”.

Tilisiirto

Tilisiirtoa yhdistäessä syötä asiakkaan ohjeisiin tilinumero sekä muut tarvittavat ohjeistukset maksua varten.

Maksu noudon yhteydessä

Syötä asiakasohjeisiin tieto, kuinka maksu tulee suorittaa tuotteen noudon yhteydessä.