Telia Kotisivutyökalun kauppassa tuotteen voi maksaa eri tavoilla. Tuetut maksupalvelun tarjoajat ja maksutavat ovat:

Klarna

PayPal

Paytrail

Stripe

Tilisiirto

Maksu noudon yhteydessä

Maksutavan voi asettaa Telia Kotisivutyökalun asetuksista.

Aloitetaan kirjautumalla sisään Telia Kotisivutyökaluun osoitteessa https://kotisivut.nebula.fi/

1. Klikkaa kotisivutyökalun vasemmasta-yläkulmasta ‘≡’ valikkoa.

2. Valitse valikosta kohta ‘Verkkokauppa’.

3. Valitse sivun vasemmasta laidasta olevasta valikosta Kaupan asetukset, minkä jälkeen avautuu alempi osio mistä löytyy ‘Maksu’ -osio.

4. Sivulle avautuu näkymä maksuvälittäjästä tai tavasta. Pääset valitsemaan haluamasi maksutavan painamalla ‘Lisää maksupalvelun tarjoaja’ -painiketta.

5. Nyt voit valita maksupalvelun tarjoajan tai tavan. Tarkemmin eri maksupalvelun tarjoajista löytyy ‘Lue lisää’ -painikkeesta.

Maksutavan yhdistämisessä toimi maksupalvelun tarjoajan ohjeiden mukaisesti. Pääset suoraan heidän palveluihin painamalla ‘Yhdistä’ -painiketta.

Klarna

Klarnan yhdistämistä varten sinulla tulee olla Klarna Checkout -sopimus Klarna Suomen kanssa. Sopimuksen saat luotua suoraan Klarnan kanssa osoitteessa: https://www.klarna.com/fi/yritys/

Klarna-tunnuksen luomisen yhteydessä kysytään alustaa, jossa kauppaa käytetään. Valitse tässä kohdassa ”API integration”.

Saatuasi API-tunnukset, syötä ne Kotisivutyökalussa kohtiin: Klarna Checkoutin käyttäjänimi (UID) sekä Klarna Checkoutin salasana.
Tämän jälkeen paina Tallenna, minkä jälkeen Klarna-maksutapa on yhdistetty.

PayPal

PayPalin yhdistämistä varten sinulla tulee olla PayPal-tili, johon voit kirjautua Yhdistä-painikkeesta, tai vaihtoehtoisesti voit myös luoda uuden tilin Yhdistä-painikkeesta aukeavalla ikkunnalla. Lisätietoja PayPalin maksupalvelusta löytyy heidän sivuilta: https://www.paypal.com/fi/business/platforms-and-marketplaces

Paytrail

Paytrailin yhdistämistä varten sinulla tulee olla verkkomaksupalvelusopimus Paytrailin kanssa. Sopimuksen saat luotua suoraan Paytrailin sivuilla: https://www.paytrail.com/

Paytrail-kauppiastunnus ja salasana syötetään Kotisivutyökalussa Yhdistä-painikkeen painamisen jälkeen näkyviin tuleviin Kauppiastunnus (ID)- sekä Myyjäsalasana-kenttiin.

Kun tunnukset on asetettu paikalleen, paina Tallenna. Tämän jälkeen Paytrail on yhdistetty.

Stripe

Stripen yhdistämistä varten sinulla tulee olla maksupalvelusopimus Stripen kanssa. Pääset luomaan sopimusta Yhdistä-painikkeella, tai vaihtoehtoisesti mikäli sinulla on jo tunnus, voit valita Yhdistä-painikkeen jälkeen ”Sign in”.

Stripen kotisivut löytyvät osoitteesta: https://stripe.com/en-fi

Tilisiirto

Tilisiirtoa yhdistäessä syötä asiakkaan ohjeisiin tilinumero sekä muut tarvittavat ohjeistukset maksua varten.

Maksu noudon yhteydessä

Syötä asiakasohjeisiin tieto, kuinka maksu tulee suorittaa tuotteen noudon yhteydessä.