1. Vasemman reunan valikosta valitse ”Verkkokauppa, jonka jälkeen valitse ”Kaupan asetukset”

2. Valitse ”CSV Export & Facebook Sync”

3. Kopioi linkki kohdasta “Syötteen osoite”

4. Siirry Facebookin Commerce Manageriin, jossa valitse vasemmasta reunasta ”Catalog”, jonka jälkeen valitse ”Data sources”

5. Syötä kohtaan ”Setup feed” Kotisivutyökalusta kopioimasi linkki.

Tämän jälkeen tuotteet ovat käytettävissä yrityksesi Facebook kaupassa. Facebookin kaupassa kun asiakas valitsee tuotteen, ohjautuu hän kotisivusi kauppaan hoitamaan ostotapahtuman loppuun.