1. Avaa valikko vasemman yläreunan 3-viivan kuvakkeesta, jonka jälkeen paina “Sivuston asetukset”

2. Asetuksissa valitse “Sivuston tila”, jonka jälkeen ensisijainen verkkotunnus pudotusvalikossa näet Kotisivutyökaluun yhdistetyt verkkotunnukset, joista voitte valita haluamanne verkkotunnuksen ensisijaiseksi.

3. Valinnan jälkeen paina vielä “Tallenna”.

Asettamalla täpän kohtaan ”Ohjaa aina ensisijaiseen verkkotunnukseen” näkyy kyseinen osoite sivuston kävijöille selaimessa.