Tässä ohjeessa kerrotaan kuinka verkkosivujen ensisijainen verkkotunnus (domain) vaihdetaan. Jotta voit vaihtaa verkkosivun ensisijaista osoitetta tulee omistamasi verkkotunnukset ensin liittää Telia Kotisivuihin. Ohjeet verkkotunnuksien liittämiselle löytyy täältä.

Aloitetaan kirjautumalla sisään Telia Kotisivuille osoitteessa https://kotisivut.nebula.fi/

1. Klikkaa kotisivun vasemmasta-yläkulmasta ‘≡’ valikkoa ja valitse valikosta ‘Sivuston asetukset’. Kohta löytyy vasemmasta alareunasta.

2. Tulet Yleiset asetukset -sivulle, mistä valitaan kohta ‘Verkkosivun tila’.

3. Valitse Ensisijainen verkkotunnus alasvetovalikosta haluamasi verkkotunnus. Kun olet valinnut haluamasi verkkotunnuksen, paina Tallenna painiketta sivun yläosassa. Tämän jälkeen sivusto näkyy valitulla verkkotunnuksella.

Mikäli alasvetovalikkossa ei näy haluamaasi verkkotunnusta. Toimi Verkkotunnuksen liittäminen -ohjeiden mukaisesti.

Uuden verkkotunnuksen tilauksen voit tehdä täältä.