• Avaa FTP-ohjelmasi
  • Avaa uusi yhteys niillä tiedoilla mitkä sait tilausvahvistuksen mukana. Näitä ovat:
  • Palvelin: yleensä muotoa aspnetX.nebula.fi
  • Käyttäjätunnus: yleensä muotoa domainfi@nbl
  • Salasana: salasanasi
  • Kotihakemistoa ei normaalisti tarvitse erikseen määritellä
  • Kun yhteys on auennut, siirrä sivusi public_html -hakemistoon. Tämä on siis se hakemisto, jonka sisältö näkyy sivujesi kävijöille internetiin.
  • Etusivun/aloitussivun nimi pitää olla index.html

Hallinnoidaksesi sivustoasi IIS Managerilla hae IIS Manager osoitteesta:

Yhteys otetaan tilausvahvistuksessa mainitulle palvelimelle. Määrittele sivustoksi verkkotunnuksesi ilman www-osaa.