Konsoliyhteyden muodostaminen palvelimelle

Pilvi 9.0 palvelu tukee yhteyden muodostamista palvelimen konsolille joka vastaa pääsyä fyysiseen näppäimistöön / hiireen. Yhteys muodostetaan hyödyntäen VNC yhteyttä.

Vaatimukset

• HTML5 yhteensopiva selain
  • Javascript

Lue teknologiasta VNC

Jos konsoli ei aukea

• Varmista että portti 6080 on auki ulospäin
  • Tyhjänne selaimen cache tai käytä selaimen private/incognito tilaa.

Jos näppäimistösi toimii US muodossa

• Yleinen käytöntö etähallinnoissa on, että default locale fallback US koska muuten ongelmia olisi sellaisten alustojen kanssa, jotka eivät muuhun pysty. Suoraan ei voida myöskään päätellä mistä maasta ja millä näppäimistöllä loppukäyttäjäpalvelua käyttää. Ratkaisu siihen taas on sama kuten kaikissa iDRACeissa ja HP Iloissa ja muissakin etähallintakorteista
    • Vaihda käyttöjärjestelmästä ko. ikkunan keymap US:ksi.
    • Windowsissa Language Barista helpointa vaihtaa. Monissa Linux windows managereissa on myös mahdollisuus vastaavanlainen Language Bar asettaa käyttöön.
  • Erikoismerkit voit tehdä kiertäen tämän sivun ALT koodien+ohjeiden mukaan http://tools.oratory.com/altcodes.html