Tärkeät painikkeet on merkitty alempana olevaan kuvaan numeroilla.

1.Sivustoeditori – Siirry työstämään esimerkiksi blogia tai kauppaa.

2. Julkaise – Julkaise verkkosivusto näkyväksi verkkoon.

3. Lisää osio – Lisää sisältöä sivustoille.

Osion lisääminen sivulle.

Lisätäksesi osion sivustoille:

1. Paina + painiketta.

Lisää osio painike

2. Paina “Lisää tähän sisältöä”  -kohtaan, johon haluat lisätä osion.

Lisää osio

3. Valitse haluamasi osio, jonka jälkeen se tulee näkyviin valittuun kohtaan.

Valitse osio

Osioiden siirtäminen

Osioiden siirtäminen tapahtuu siirtämispainiketta raahaamalla. Siirtyvä sisältö on havaittavissa vihreän palkin sisällä.

Osion siirtäminen

Osioiden ulkoasun muokkaaminen

Osion ulkoasua voi muokata vasemmassa reunassa olevan painikkeen avulla.

Osioiden ulkoasun muokkaaminen

Sivuston julkaisu

Kun sivusto on julkaistu, tulee se näkyviin verkkoon asetetulla www. -osoitteella. Jos sivustoa muutetaan, tulee sivu myös julkaista uudestaan, jotta muutokset näkyvät myös verkossa.

Blogikirjoitukset julkaistaan automaattisesti, jolloin ei tarvitse painaa erikseen julkaisupainiketta.