Ohjeet Inmics-Nebulan IMAP- sähköpostin aktivointiin Outlook 2016-ohjelmassa.

Avaa tietokoneen Ohjauspaneeli ja valitse Mail (Microsoft Outlook 2016). Jos valintaa ei löydy suoraan on se Käyttäjätilit valinnan takana.

outlook2016-6

Klikkaa Mail Setup-ikkunassa Email Accounts (Sähköposti Tunnukset)- painiketta

outlook2016-1

Valitse Account Settings-ikkunassa New (uusi)

outlook2016-2

Add account- ikkunassa klikkaa ruksi Manual setup (Manuaalinen asennus)- osioon.

outlook2016-3

Klikkaa ruksi POP or IMAP- osioon.

outlook2016-4

Kirjoita Your Name (Nimesi) -kenttään oma nimesi ja Email Address (Sähköpostiosoite) -kohtaan sähköpostiosoitteesi. 
Valitse Account Type (Tunnustyyppi) -valikkoon IMAP*. Kirjoita Incoming mail server (Saapuvan postin palvelin) -kenttään sähköpostipalvelimen nimi. Tämä on ilmoitettu sinulle tilausvahvistuksen yhteydessä. 

Kirjoita Outgoing mail server (Lähtevän postin palvelin, SMTP) -kenttään lähtevän postin palvelin, joka määräytyy kyseisen laitteen Internet-palveluntarjoajan mukaan. 
Kirjoita User Name (Käyttäjänimi) -kenttään sähköpostilaatikkosi nimi. Tämä on siis se sähköpostilaatikko, johon sähköpostiosoitteesi ohjautuu (ohjaukset näet sähköpostilaatikoiden hallinnasta). 
Kirjoita Password (Salasana) -kenttään salasanasi. Tämä salasana on siis sen sähköpostilaatikon, johon sähköpostiosoitteesi ohjaantuu (ohjaukset näet sähköpostilaatikoiden hallinnasta).

outlook2016-5

Klikkaa Next (Seuraava), ja olet valmis

* = Suosittelemme aina ensisijaisesti IMAP-protokollan käyttöä. IMAP-protokollaa käytettäessä sähköpostiviesteistä säilytetään kopiota palveluntarjoajan sähköpostipalvelimelle, jolloin sähköpostilaatikkoa voidaan lukea esimerkiksi Webmailia, matkapuhelinta ja tablettia käyttäen. POP-protokolla säilyttää viesteistä kopion ainoastaan käyttäjän yhdellä päätelaitteella, jolloin esimerkiksi laitteen vioittuessa viestien palautusmahdollisuutta ei ole.