Ohjeet Inmics-Nebulan sähköpostin aktivointiin Mac OS X:n mukana tulevassa Mail-ohjelmassa.

Avaa Mail Valitse Mail-valikosta Preferences (Asetukset)
Valitse Preferences-ikkunasta Accounts (Tunnukset), ja klikkaa ikkunan vasemmasta alareunasta plus-nappia

Kirjoita Full Name (Koko nimi) -kenttään nimesi. Tämä näkyy lähettäjän nimenä kun lähetät posteja. Kirjoita Email Address (Sähköpostiosoite) -kenttään koko sähköpostiosoitteesi Kirjoita Password (Salasana) -kenttään salasanasi. Tämä salasana on siis sen sähköpostilaatikon, johon sähköpostiosoitteesi ohjaantuu (ohjaukset näet sähköpostilaatikoiden hallinnasta)

Klikkaa Continue (Jatka)

Valitse Account Type (Tunnustyyppi) -valikkoon IMAP (POP:kin toimii, mutta tuhoaa kaikki viestit palvelimelta kun ne on haettu ohjelmaan) Kirjoita Description (Kuvaus) -kenttään kuvaus tilille (voit keksiä itse) Kirjoita Incoming Mail Server (Saapuvan postin palvelin) -kenttään sähköpostipalvelimen nimi. Tämä on ilmoitettu sinulle tilausvahvistuksen yhteydessä. Kirjoita User Name (Käyttäjänimi) -kenttään sähköpostilaatikkosi nimi. Tämä on siis se sähköpostilaatikko, johon sähköpostiosoitteesi ohjaantuu (ohjaukset näet sähköpostilaatikoiden hallinnasta) Password (Salasana) -kentässä pitäisi näkyä valmiiksi pallukoita, mutta mikäli ei näy, kirjoita siihen salasanasi. Tämä salasana on siis sen sähköpostilaatikon, johon sähköpostiosoitteesi ohjaantuu (ohjaukset näet sähköpostilaatikoiden hallinnasta)

Klikkaa Continue

Mikäli haluat käyttää SSL-suojausta, klikkaa Use Secure Sockets Layer (SSL) (Käytä SSL:ää (Secure Sockets Layer) päälle. Tämä ei kuitenkaan ole pakollista.

Klikkaa Continue

Mikäli käytät Nebulan xDSL-yhteyttä (ADSL/SHDSL/VDSL), kirjoita Description (Kuvaus) -kenttään Nebula SMTP ja Outgoing Mail Server (Lähtevän postin palvelin) -kenttään smtp.nblnetworks.fi Mikäli taas käytät jonkin muun palveluntarjoajan Internet-yhteyttä, kirjoita sen palveluntarjoajan nimi Description (Kuvaus) -kenttään ja kyseisen palveluntarjoajan SMTP-palvelimen osoite Outgoing Mail Server (Lähtevän postin palvelin) -kenttään

Klikkaa Continue

Ota ruksi pois kohdasta Use Secure Sockets Layer (SSL) [ellet halua käyttää SSL-suojausta]

Klikkaa Continue

Klikkaa ruksi kohtaan Take account online (Ota tili käyttöön)

Klikkaa Create (Luo), ja olet valmis