Työasemapalveluasiakkeille Nebula tarjoaa etätukipalvelua. Etätukipalvelu tarkoittaa sitä, että Nebulan asiantuntija ottaa omalta päätelaitteeltaan etäyhteyden asiakkaan päätelaitteelle. Näin asiakkaan ongelmat ja pyynnöt saadaan ratkaistua nopeammin ja tehokkaammin kuin paikan päällä.

ETÄTUKISOVELLUSTEN LATAUSLINKIT

11-VERSIO

Lataa Windows-versio

Lataa MAC-versio

10-VERSIO

Lataa Windows-versio

Lataa MAC-versio

Huom! Mikäli Mac-etätukisovelluksen asennus ei onnistu suojausasetusten vuoksi, klikkaa asennuspakettia hiiren kakkospainikkeella (tai vaihtoehtoisesti pitäen samalla ”CTRL”-näppäintä pohjassa) ja valitse ”Avaa” (Open). Klikkaa tämän jälkeen avautuvaan suojavaroitukseen ”Avaa” (Open).