ASENNUSVIDEOT

NÄIN ASENNAT OFFICE 365 TILIN IPHONEN APPLE MAILIIN

Näin asennat Office 365 tilin iPhonen Apple Mailiin

NÄIN ASENNAT EXCHANGE TILIN IPHONEN APPLE MAILIIN

Näin asennat Exchange tilin iPhonen Apple Mailiin

ASENNUSOHJE (APPLE MAIL)

Voit aloittaa tilin lisäämisen joko klikkaamalla: “Arkisto – Lisää tili”, tai avaamalla Apple Mailin asetukset polusta: “Mail – Asetukset”, valitse “Tilit”-välilehti ja aloita tilin lisääminen alhaalta vasemmasta reunasta löytyvästä “+”-merkistä.

Kun tilin lisääminen aloitetaan, Mac Mail pyytää syöttämään koko nimen, sähköpostiosoitteen sekä salasanan. “Koko nimi” -kohtaan voit syöttää oman nimesi, “Sähköpostiosoite” -kenttään oman sähköpostiosoitteesi ja “Salasana” –kohtaan oman sähköpostilaatikkosi salasanan. Tämän jälkeen klikkaa“Jatka”.

Oletusarvoisesti Hosted Exchange -tilin lisääminen Apple Mailiin ei vaadi tämän enempää, ja seuraavaksi näkyviin pitäisikin tulla yhteenveto tilistä. Mikäli valintaa “Siirrä tili linjoille” ei ole vielä valittu, laita tähän rasti ennen kuin klikkaat “Luo”.

Joissakin tapauksissa tilin lisäys ei kuitenkaan onnistu, ja Apple Mail pyytää vielä täyttämään osan tai kaikki seuraavista tiedoista:

Tilin tyyppi – Exchange
Saapuvan postin palvelin – he10.nebula.fi
Käyttäjätunnus – Oma sähköpostiosoitteesi
Salasana – Sähköpostilaatikon salasana
Ota käyttöön myös Yhteystiedot ja/tai Kalenterit – Näistä voit valita omien tarpeidesi mukaan synkronoidaanko Exchange-sähköpostilaatikon yhteystiedot sekä kalenteri Maciin.
Saapuvan postin suojaus:

Käytä SSL:ää – Kyllä
Todentaminen – Salasana